Åre

I Järpen uppför vi ett trettiotal Inkluderande Hyresrätter och möter åre Kommuns behov av billigt boende för både äldre, nyanlända och säsongsarbetare.

Vill du bo här?

Ställ dig i vår hyreskö genom att trycka på denna länk!

Vår hyreskö är gratis och anmälan är inte bindande. Genom att anmäla dig godkänner du vår personuppgifts- och integritetspolicy.

Läget i Järpen

Fastigheten, med address Strandvägen 30, har bästa läge i Järpen. Med fin utsikt över Indalsälven och sjön Liten ligger tomten centralt nära biograf matbutik, tågstation och all tänkbar service.

Bostäderna

Vi planerar allt från små till stora bostäder. De minsta lägenheterna är studiolägenheter om 1 rum och kök på ca 25 kvm, och är anpassade för unga vuxna. De största lägenheterna har 5 rum och kök och är anpassade för familjer med många barn. Mellansegmentet, lägenheter med 2 rum och kök till 4 rum och kök är anpassade för att passa både mindre barnfamiljer och äldre.

Alla bostäder har möjlighet till uteplats. Lägenheterna på bottenplan har egen uteplats med trädgård. Lägenheterna på plan 1 har uteplats på entrébalkongen som ger goda möjligheter för social samvaro. Lägenheterna på vindsplan har en privat balkong på baksidan.

Fastigheten har givetvis hiss, och väl tilltagna parkeringsmöjligheter med laddning för elbilar.

Tidplan

Bygglov erhölls i Januari 2019 och vi är i full gång med projektering och planering. Bygglovet innehåller både små lägenheter med entrébalkong och större lägenheter med egen uteplats och trädgård. Vi hoppas komma igång med markarbeten under hösten 2019, och att huset skall stå färdigt för inflyttning i mitten av 2020.

För att säkerställa att vi bygger just som du vill ha det har vi redan nu startat en hyreskö. När du anmäler dig till vår hyreskö – vilket är gratis – får du uppge hur ditt drömboende ser ut, vilket vi tar hänsyn till när vi bygger.

Senaste nytt om våra bostäder i Järpen