fbpx

Åre

I Järpen uppför vi ett trettiotal Inkluderande Hyresrätter och möter åre Kommuns behov av billigt boende för både äldre, nyanlända och säsongsarbetare.

Vill du bo här?

Ställ dig i vår hyreskö genom att trycka på denna länk!

Vår hyreskö är gratis och anmälan är inte bindande. Genom att anmäla dig godkänner du vår personuppgifts- och integritetspolicy.

Läget i Järpen

Fastigheten, med address Strandvägen 30, har bästa läge i Järpen. Med fin utsikt över Indalsälven och sjön Liten ligger tomten centralt nära biograf matbutik, tågstation och all tänkbar service.

Bostäderna

Vi planerar allt från små till stora bostäder. De minsta lägenheterna är studiolägenheter om 1 rum och kök på ca 25 kvm, och är anpassade för unga vuxna. De största lägenheterna har 5 rum och kök och är anpassade för familjer med många barn. Mellansegmentet, lägenheter med 2 rum och kök till 4 rum och kök är anpassade för att passa både mindre barnfamiljer och äldre.

Alla bostäder har möjlighet till uteplats. Lägenheterna på bottenplan har egen uteplats med trädgård. Lägenheterna på plan 1 har uteplats på entrébalkongen som ger goda möjligheter för social samvaro. Lägenheterna på vindsplan har en privat balkong på baksidan.

Fastigheten har givetvis hiss, och väl tilltagna parkeringsmöjligheter med laddning för elbilar.

Preliminär tidsplan

  • Fastighetsförvärv ✔
  • Bygglov laga kraft ✔
  • Projektering pågår, beräknas klart november 2021
  • Markarbeten påbörjade, beräknas klart november 2021
  • Stomresning planeras mars 2022
  • Inflyttning planeras december 2022.

Uppdatering 2021-05-10: Projektet har blivit kraftigt försenat på grund av orsaker som ligger bortom vår kontroll. Först på grund av att investeringsstöden föll i höstbudgeten 2018, och senare grund av COVID-19 pandemin. Nu är vi dock på banan igen, och har spikat en tidplan som vi bör klara av att hålla.

Senaste nytt om våra bostäder i Järpen