fbpx

Laholm

I Genevad, strax utanför Laholm och med pendlingsavstånd till Halmstad, planerar vi att uppföra sju stycken parhus med totalt 14 bostäder. Vi riktar oss till unga vuxna, barnfamiljer och även äldre personer som vill ha ett lätt bekymmersfritt boende med egen trädgård.

Intresseanmälan för Genevad

Ställ dig i vår hyreskö genom att trycka på denna länk.

Ju förr du anmäler intresse i vår hyreskö, desto större chans att du får bo här! Så anmäl dig redan idag. Vår hyreskö är gratis och anmälan är inte bindande. Genom att anmäla dig godkänner du vår personuppgifts- och integritetspolicy.

Läget i Genevad

Bostäderna planeras i Genevads södra ände, i ett lugnt och soligt läge med vacker utsikt över åkrar och ängar. Se markering i kartan nedan. Från Genevad tar man sig enkelt till både Halmstad och Laholm. Buss tar ca 20 minuter och bil en kvart.

Bostäderna

Husen planeras med 1 – 3 sovrum, kök, vardagsrum och uteplats. Det kommer att finnas möjlighet för parkering med laddning för elbil.

En möjlig planlösning i Genevad

Parhusen upplåts som hyresrätter och man kan redan nu anmäla sitt intresse i vår kostnadsfria hyreskö.

Preliminär tidsplan

  • Bygglov laga kraft ✔
  • Markarbeten påbörjade ✔
  • Stomresning planeras påbörjas december 2021
  • Inflyttning planeras till september 2022.

Uppdatering 2021-05-19: Projektet har blivit försenat på grund av COVID-19 pandemin. Nu är vi igång och tror att ovan tidplan är realistisk och att den kan hålla.

Senaste nytt om våra bostäder i Genevad