Hyreskö

I formuläret nedanför kan du anmäla dig till vår hyreskö, och beskriva vilken typ av lägenhet du vill hyra. Ju mer detaljerat du beskriver ditt framtida drömboende desto lättare kan vi försöka bygga det just du vill ha.

Vi har en inkluderande hyreskö, och tar därför inte ut avgifter av de som vill stå i kön. Vi ser positivt på hyresgäster från alla grupper i samhället. Vi tillämpar en individuell prövning av betalningsförmågan hos alla blivande hyresgäster och vi diskriminerar inte på socioekonomisk bakgrund. Det innebär att vi tar hänsyn till underhållsbidrag, sjukpenning, A-kassa, tillfällig anställning och bostadsbidrag när vi bedömer den individuella betalningsförmågan för hyran. Det viktiga för oss är att vi hittar hyresgäster som vill bo hos oss för att våra bostäder passar dem perfekt.

Ju förr du ställer dig i kön, desto större chans att du får ditt drömboende!

Anmäl dig till hyreskön

Ställ dig i vår hyreskö nu för att bo hos oss genom att trycka på denna länk. Vår hyreskö är gratis och anmälan är inte bindande. Genom att anmäla dig godkänner du vår personuppgifts- och integritetspolicy.