Hyreskö

Genom att klicka dig vidare på längenn nedan kan du anmäla dig till vår hyreskö för respektive projekt, och beskriva vilken typ av lägenhet du vill hyra. Ju mer detaljerat du beskriver ditt framtida drömboende desto lättare kan vi försöka bygga det just du vill ha.

Vi har en inkluderande hyreskö, och tar därför inte ut avgifter av de som vill stå i kön. Vi ser positivt på hyresgäster från alla grupper i samhället. Vi tillämpar en individuell prövning av betalningsförmågan hos alla blivande hyresgäster. För oss är det är tillräckligt att det är sannolikt att hyresgästen har möjlighet att betala hyran vid en kalkyl av vad hushållet har kvar att leva på efter att hyran är betald. Det innebär att vi tar hänsyn till underhållsbidrag, sjukpenning, A-kassa, tillfällig anställning och bostadsbidrag när vi bedömer den individuella betalningsförmågan för hyran. Det viktiga för oss är att vi hittar hyresgäster som vill bo hos oss för att våra bostäder passar dem perfekt.

Förmedlingsprincip:
Först till kvarn-principen tillämpas när dvs. lägenheterna fördelas efter turordning. Ju förr du ställer dig i kön, desto större chans att du får ditt drömboende! För att möjliggöra för alla grupper i samhället att få tag på en bostad förmedlar vi ofta bostäder med omedelbart tillträde, vilket öppnar upp bostadsmarknaden för de med akut bostadsbehov.

Anmäl dig till hyreskön

Ställ dig i vår hyreskö nu genom att välja projekt här. Vår hyreskö är gratis och anmälan är inte bindande. Genom att anmäla dig godkänner du vår personuppgifts- och integritetspolicy.