Betongbokhylla i Linköping

Idag besökte vi åter igen Vallastaden i Linköping. Dagens höjdpunkt var denna bokhylla gjuten i betong, där man kan låna sig en bok och slå sig ned på sittplatser som även de är gjutna i betong. Vi gillar betong 🙂

Linköping växer!

Idag besökte vi på Inkld Vallastaden i Linköping, och beskådade hur våra byggnaders har vuxit på höjden. Stolta och lyckliga över att tidplanen håller och att vi snart kan erbjuda billiga hyresrätter till ett sextiotal hyresgäster i Vallastaden.

Signerat avtal med Laholms kommun

I maj 2019 skrev vi avtal med Laholms kommun om att förvärva en byggrätt för 6 st parhus. Fastigheterna är belägna i Genevad, en lantlig idyll mitt emellan Halmstad och Laholms tätorter. Vi planerar att uppföra 12 st hyresrätter anpassade för unga vuxna, familjer med utlandsfödda föräldrar, och äldre.

Bygglov för 26 lägenheter i Åre!

I Januari 2019 medelade stadsbyggnadskontoret i Åre kommun att man ger bygglov för vårt projekt med billiga hyresrätter i Järpen. Nu är det bara för oss att invänta att investeringsstödet för hyresrätter med låg hyra återinförs enligt Januariavtalet. Sen ska vi tillse att Åre kommun får billiga hyresrätter anpassade för unga vuxna, stora invandrarfamiljer, och äldre. Tryck här om du vill bo i våra lägenheter i Järpen.