Uthyrning påbörjas i Laholm

Inkluderande Fastigheter AB inleder uthyrningen av bostäder i projektet Hallands Ängar, Genevad – omedelbar inflyttning möjlig och fokus på hållbarhet

Inkluderande Fastigheter AB, ett svenskt bostadsföretag som fokuserar på att erbjuda boende för en bred målgrupp, meddelar idag att uthyrningen av bostäder i det snart slutförda projektet Hallands Ängar i Genevad har påbörjats. Inflyttning är möjlig omedelbart för de som är intresserade av att hyra en av de 14 nyproducerade, klimatsmarta och hållbara lägenheterna i projektet.

Hallands Ängar ligger i vackra Genevad, en kvart från både Halmstad och Laholm, med naturen utanför dörren. Parhusen är designade för att passa barnfamiljer och vuxna som söker en aktiv livsstil nära naturen med god service och direkt närhet till städer som Halmstad och Laholm. Tönnersa naturreservat och havsbad ligger på tio minuters bilavstånd och på en kvart cyklar du till Tönnersjö golfbana.

Projektet har ett starkt fokus på hållbarhet. Husen är byggda som passivhus och utrustade med solceller, vilket innebär att de inte bara uppfyller kraven för plusenergihus och nettonollenergihus utan även överträffar dem. Passivhus är mycket energieffektiva och har en minimal miljöpåverkan. Dessutom kommer husen att certifieras enligt Svanen, Nordens officiella miljömärkning, vilket är ytterligare en bekräftelse på projektets miljömässiga kvalitet och hållbarhet.

För att boka en av de 14 lägenheterna i Hallands Ängar, besök HomeQ.se, Boplatssyd.se eller projektets egen hemsida på HallandsÄngar.se. Lägenheterna, som är på 3 rum och kök, har en hyra på ca 9 200 kr/månad.

För ytterligare information, kontakta:

Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB:
Inkluderande Fastigheter AB grundades för att möjliggöra boende för breda målgrupper i samhället. Vi bygger arkitektritade hyresbostäder för egen förvaltning och är en långsiktig och trygg fastighetsägare. Läs mer om Inkluderande Fastigheter AB på vår hemsida, inkluderande.se.