fbpx

PROJEKT

Inkluderande Fastigheter har pågående projekt i stora delar av Sverige – från Åre i norr till Laholm i söder. Vi bygger hyresrätter för egen förvaltning och ägt boende som vi säljer till priser så att den breda massan har råd. Per våren 2022 har vi ca 600 lägenheter i vår projektportfölj. Våra tre första projekt färdigställdes under första halvåret 2022.

JÄRPEN I ÅRE

I Åres centralort, vackert beläget med magnifik utsikt över älven, bygger vi 24 st hyresrätter med låg hyra. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på huset i Järpen. Foto: CAMPUS

DATA

BTAca 1300 kvm
Lägenheter24 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra
Järpen i Åre

ÖSTERMALM I BORLÄNGE

På Östermalm i Borlänge uppför vi 122 hyresrätter med låg hyra. Husen klarar krav för passivhus och plusenergihus, har ett stort garage där man kan ladda elbilar, och många sociala funktioner för att boende skall trivas. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skilssbild på husen i Östermalm i Borlänge. Foto: CAMPUS

DATA

BTAca 7000 kvm
Lägenheter122 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra
Data om Inkluderande Fastigheters projekt på Östermalm i Borlänge

ÅKERSBERG I ENKÖPING

I Åkersberg i Enköping uppför vi 61 klimatsmarta hyresrätter. Bostäderna har låg hyra och är anpassade för bland annat ensamstående föräldrar och unga vuxna. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheters projekt i Åkersberg i Enköping. Foto: CAMPUS

DATA:

BTAca 2500
Lägenheter61 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra
Data om vårt projekt i Åkersberg i Enköping

ÅKERSBERGA I ÖSTERÅKER

Vackert beläget i Tråsättraskogen uppförde vi tillsammans med en annan aktör 16 st radhus i bostadsrättsform, designade för den stora familjen. Bostäderna sålde slut på nolltid. Läs mer om projektet här.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Åkersberga i Österåker. Foto: CAMPUS


DATA

BTAca 2000
Lägenheter16 st
UpplåtelseformBostadsrätt
InflyttningJanuari 2022
Data om vårt projekt i Åkersberga i Österåker.

VIKSJÖ I JÄRFÄLLA

I det gamla kraftledningstråket i Viksjö, Järfälla, tar vi fram en detaljplan för att bygga ca 28 radhus. Husen kommer vara miljöcertifierade och är designade för den moderna familjen. Läs mer om projektet här.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Viksjö i Åkersberga. Foto: CAMPUS

DATA:

BTAca 3000
Lägenheter28 st
UpplåtelseformBostadsrätt
Data om vårt projekt i Järfälla

VALLASTADEN I LINKÖPING

I Vallastaden i Linköping, på underbart läge invid Smedstadsbäcken, uppför vi 57 hyresrätter på två grannfastigheter – som vi vunnit var för sig på markanvisningstävling. Bostäderna har högsta ambition såvitt avser alla aspekter av hållbarhet. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig till lediga lägenehter och anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Vallastaden i Linköping. Foto: CAMPUS

DATA

BTAca 3700
Lägenheter57 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra
InflyttningJuni 2022
Data om vårt projekt i Vallastaden i Linköping.

CENTRALT I SKARA

På en naturskön plats i södra kanten av Skara tätort uppför vi tre parhus. Bostäderna är marklägenheter, alla har en egen trädgård, och planeras runt en innergård. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Skara. Foto: CAMPUS

DATA

BTAca 500
Lägenheter6 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra
Data om vårt projekt i Skara

GENEVAD I LAHOLM

Mellan Halmstad och Laholm med en kvarts bussfärd till bägge orterna ligger Genevad. Där uppför vi 7 st parhus i marklägenheter. Alla bostäder har egen trädgård, vi ordnar gott om parkeringsplatser – givetvis med laddmöjlighet – och gemensamhetslokaler för alla typer av aktiviteter. Bostäderna är designade för att passa barnfamiljer och äldre. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Genevad, mellan Halmstad och Laholm. Foto: CAMPUS

Information:

BTAca 1000 kvm
Lägenheter14 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra

HEDEN I ÅSTAD

I Heden i Båstad uppför vi 84 st bostäder. Bostäderna har absolut högsta ambitioner såvitt avser alla aspekter av hållbarhet; ekonomisk- , social- och klimatmässig hållbarhet. Klicka här för att läsa mer om projektet på HomeQ, där du även kan anmäla dig för att få uppdateringar om projektet.

Skissbilder på Inkluderande Fastigheter ABs projekt i Heden i Båstad. Foto: CAMPUS

Information:

BTAca 5200 kvm
Lägenheter84 st
UpplåtelseformHyresrätt med låg hyra

Läs mer om vår hyreskö här.