Projekt

Inkluderande Fastigheter AB bygger hyresrätter för egen förvaltning och ägt boende som vi säljer till priser så att den breda massan har råd. Våra tre första projekt färdigställdes under 2022. Nedan ett urval av färdiga, pågående och kommande projekt. Totalt har vi ca 600 bostäder i vår projektportfölj som vi avser färdigställa de närmaste åren.

Färdigbyggda fastigheter

Färdigbyggt passivhus i Linköping

Vallastaden i Linköping

På lungt läge vid bäcken har vi uppfört ett plusenergihus med 28 lägenheter (1500 kvm) arkitektritat för ensamstående föräldrar, som vi förvaltar långsiktigt. Inflyttat 2022.

Plusenergihus i Linköping med höga hållbarhetsamitioner

Vallastaden i Linköping

I anslutning felleshuset har vi uppfört ett nettonollenergihus med 29 lägenheter (1800 kvm) för unga vuxna och familjer med mångar barn, som vi förvaltar långsiktigt. Inflyttat 2022.

Hus i natur, Inkluderande F astigheter ABs radhus i Åkersberga

Åkersberga utanför Stockholm
I Tråsättraskogens bryn i Åkersberga uppförde vi i samarbete med en annan aktör 16 st radhus för unga barnfamiljer. Inflyttat 2022.

Pågående byggprojekt

Parhus för unga barnfamiljer och äldre i Genevad

Genevad mellan Halmstad och Laholm

Med utsikt äver Hallands ängsladskap byger vi parhus för unga barnfamiljer och och äldre. Uthyrning pågår, inflyttning Mars – Juli 2023.

Vårt flerbostadshus med 23 lägenheter i Åre

Järpen i Åre

I Åres centralort, vackert beläget med magnifik utsikt över älven, bygger vi 24 st hyresrätter (1300 kvm) med låg hyra. Inflyttning augusti 2023.

Kommande projekt

Rendering på vårt fastighetsutvecklingsprjekt i Borlänge

Östermalm i Borlänge

På centralt läge i Borlänge skall vi uppföra 122 st hyresrätter (7200 kvm) för unga barnfamiljer och familjer med många barn. Bygglov laga kraft och projektering pågår.

Åkersberg i Enköping

Nära både centrum och golfbanan skall vi bygga hyresrätter anpassade för 61 st (2500 kvm) unga barn familjer och ensamstående föräldrar. Bygglov laga kraft och projektering pågår.

Prahusprojekt i Skara

Centralt i Skara

I skogsbrynet i centrala Skara skall vi uppföra 6 st parhus (500 kvm) med marklägenheter för yngre äldre. Bygglog laga kraft och projektering pågår.

Fasadliv i Båstad

Bra läge i Båstad

Nära hav och tågstation ska vi uppföra 84 st lägenheter (5200 kvm) för unga barnfamiljer, yngre äldre och familjer med många barn. Bygglov laga kraft och projektering pågår.

Radhusprojekt i Järfälla

Viksjö i Järfälla

Vi har fått förtroendet av Järfälla kommun att ta fram en detaljplan för 28 st radhus (3000 kvm) på naturskönt läge i det gamla kraftledningsstråket. Detaljplanearbete pågår.


Läs mer om vår hyreskö här.