Projekt

Inkluderande Fastigheter AB bygger hyresrätter för egen förvaltning och ägt boende som vi säljer till priser så att den breda massan har råd. Våra tre första projekt färdigställdes under 2022. Nedan ett urval av färdiga, pågående och kommande projekt. Totalt har vi ca 600 bostäder i vår projektportfölj som vi avser färdigställa de närmaste åren.

Färdigbyggda fastigheter

Färdigbyggt passivhus i Linköping

Vallastaden i Linköping

På lungt läge vid bäcken har vi uppfört ett plusenergihus med 28 lägenheter (1500 kvm) arkitektritat för ensamstående föräldrar, som vi förvaltar långsiktigt. Inflyttat 2022.

Plusenergihus i Linköping med höga hållbarhetsamitioner

Vallastaden i Linköping

I anslutning felleshuset har vi uppfört ett nettonollenergihus med 29 lägenheter (1800 kvm) för unga vuxna och familjer med mångar barn, som vi förvaltar långsiktigt. Inflyttat 2022.

Hus i natur, Inkluderande F astigheter ABs radhus i Åkersberga

Åkersberga utanför Stockholm
I Tråsättraskogens bryn i Åkersberga uppförde vi i samarbete med en annan aktör 16 st radhus för unga barnfamiljer. Inflyttat 2022.

Parhus för unga barnfamiljer och äldre i Genevad

Genevad mellan Halmstad och Laholm

Med utsikt över Hallands ängslandskap har vi byggt vi parhus för unga barnfamiljer och äldre. Inflyttat sommar 2023. Anmäl intresse om en bostad blir ledig!

Pågående byggprojekt

Åkersberg i Enköping

Strax utanför centrala Enköping, nära natur och golfbana, bygger vi 61 st hyresrätter. Inflyttning hösten 2024.


Saltsjö Duvnäs, Nacka

I Saltsjö Duvnäs, vid kolbotten sjön har vi fått bygglov för 24 lägenheter. Projektet är planerat som Brf. och kommer säljstarta under hösten 2024.


Alunda, Östhammar

Under sommaren 2024 färdigställer vi 10 stadsradhus i Alunda, Östhammars kommun. Bostäderna ligger i ett fint villaområde med närhet till service och pendlingsmöjlighet. Uthyrning via Uppsala bostadsförmedling.

Kommande projekt

Prahusprojekt i Skara


Centralt i Skara

I skogsbrynet i centrala Skara skall vi uppföra 6 st parhus (500 kvm) med marklägenheter för yngre och äldre. Bygglov laga kraft och projektering pågår.

Fasadliv i Båstad

Bra läge i Båstad

Nära hav och tågstation ska vi uppföra 84 st lägenheter (5200 kvm) för unga barnfamiljer, yngre äldre och familjer med många barn. Bygglov laga kraft och projektering pågår.


Läs mer om vår hyreskö här.