Stomresning påbörjas i Genevad, Laholm

Inkluderande Fastigheter AB tar nästa steg i sitt nya bostadsprojekt – stomresningen inleds och belyser företagets engagemang för klimatmässig hållbarhet.

Inkluderande Fastigheter AB, en innovativ och ansvarsfull fastighetsutvecklare med fokus på att skapa inkluderande och hållbara bostäder, är glada över att meddela att stomresningen för första huset i deras deras senaste bostadsprojekt i Genevad nu har inletts. Denna händelse markerar ännu en viktig milstolpe i projektets utveckling och belyser företagets engagemang för att skapa klimatmässigt hållbara bostäder som överträffar förväntningarna.

Stomresningen för projektet är en viktig del i att förverkliga Inkluderande Fastigheter AB:s vision om att erbjuda moderna och hållbara bostäder för en bred målgrupp. Företaget har lagt stor vikt vid att säkerställa att deras byggnader uppfyller passivhusstandard, vilket innebär att de är extremt energieffektiva och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Dessutom kommer byggnaderna att utrustas med solceller, vilket gör dem till både plusenergihus och nettonollenergihus.

Inkluderande Fastigheter AB:s bostadsprojekt kommer även att certifieras med Svanen, vilket är ytterligare ett tecken på företagets engagemang för miljövänlig och hållbar fastighetsutveckling. Svanenmärkningen bekräftar att byggnaderna uppfyller höga krav på energieffektivitet, miljö och hälsa.

VD:n för Inkluderande Fastigheter AB, Andreas Ferm, uttrycker sin tillfredsställelse över projektets framsteg: “Vi är mycket nöjda med att se stomresningen påbörjas för vårt nya bostadsprojekt. Det är en tydlig signal om vårt engagemang för att skapa hållbara och klimatsmarta bostäder som bidrar till en bättre framtid för våra hyresgäster och det omgivande samhället. Vi tror att vårt fokus på passivhus, solenergi och Svanenmärkning kommer att göra dessa bostäder till några av de mest eftertraktade och miljövänliga på marknaden.”

Genevad är en by som ligger i Laholms kommun i södra Halland, omgiven av vacker natur och lantlig idyll. Orten har en lång historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden och har utvecklats till en viktig plats för jordbruk och industri. Arbetsmarknaden i Genevad präglas av företag inom jord- och skogsbruk, men även en rad småföretag inom olika branscher, och givetvis – närheten till både Halmstad och Laholm!

Inkluderande Fastigheter AB kommer att fortsätta att informera intressenter och allmänheten om projektets framsteg under stomresningen och de kommande faserna i byggprocessen. Företaget är stolt över sitt arbete och är övertygat om att deras hållbara och inkluderande bostadsprojekt kommer att bli en framgång för både hyresgäster och det lokala samhället.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB:
Inkluderande Fastigheter AB är ett företag som fokuserar på att skapa bostäder som är inkluderande och tillgängliga för alla. Genom att integrera modern teknologi, socialt ansvarstagande och hållbarhet, skapar företaget bostäder som är anpassade efter människors olika behov och önskemål.