Spaden i marken i Järpen, Åre kommun

Inkluderande Fastigheter AB påbörjar byggnationen av sitt hållbara flerfamiljshus i Järpen i Åre kommun.


Inkluderande Fastigheter AB är glada över att äntligen kunna berätta att man påbörjat byggnationen av sitt flerbostadshus i Järpen i Åre, Projektet har som mål att skapa ett modernt och hållbart boende för äldre som vill flytta från en villa och för personer som arbetar i serviceyrken i Åre, men som vill bo i Järpen där deras likasinnade bor.

Projektet är helt i linje med Inkluderande Fastigheter AB:s hållbarhetsstrategi och kommer att använda de senaste teknikerna inom byggande och energieffektivitet. Byggnaden kommer att vara utrustad med solpaneler, återvinningssystem för regnvatten och återvinning av avfall samt andra tekniska lösningar för att minska dess miljöpåverkan. Dessutom kommer byggnaden att ha gemensamma utrymmen, såsom trädgårdar, cykelparkering, som främjar social samvaro och hållbarhet.

“Vi är mycket glada över att ha påbörjat arbetet på plats för detta viktiga projekt. Vårt mål är att skapa ett hållbart boende som bidrar till en mer inkluderande och sammanhållen samhälle. Vi är fast beslutna att genomföra projektet på ett miljömässigt och socialt hållbart sätt”, säger Andreas Ferm, VD på Inkluderande Fastigheter AB.

Järpen är en liten och charmig by som ligger i Åre kommun, omgiven av höga berg och vacker natur. Med en historia som sträcker sig över flera århundraden har samhället en unik karaktär och känsla. Arbetsmarknaden i Järpen präglas av en mångfald av företag inom turism, sport, jordbruk och industri.

Byggnationen av det hållbara flerfamiljshuset i Järpen kommer att vara en viktig milstolpe för Inkluderande Fastigheter AB:s hållbarhetsarbete. Företaget är engagerat i att utveckla bostäder som är både miljömässigt och socialt hållbara och detta projekt är ett utmärkt exempel på hur man kan skapa en bättre framtid genom smarta byggnadslösningar.


För ytterligare information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB:
Inkluderande Fastigheter AB är ett banbrytande företag inom bostadsutveckling som är stolta över sin höga svansföring vad gäller hållbarhet. Inkluderande Fastigheter AB bygger bara passivhus och plusenergihus för att minimera påverkan på miljön samtidigt som man skapar trygga och anpassade hem för de grupper i samhället som annars hamnar utanför bostadsmarknaden.