Markarbeten påbörjas i Genevad utanför Halmstad och Laholm

Inkluderande Fastigheter AB inleder markarbeten för sina nya bostäder – en milstolpe i projektets utveckling och förväntningar på en framgångsrik byggprocess.

Inkluderande Fastigheter AB, en ledande aktör inom bostadsutveckling och förvaltning av hyresbostäder, är stolta över att meddela att markarbetena för deras nya bostadsprojekt i Genevad, Laholm, nu har påbörjats. Detta representerar en betydande milstolpe i projektets utveckling och är en viktig del i bolagets arbete för att skapa hållbara och inkluderande boendemiljöer för en bred målgrupp.

Genom att inleda markarbetena tar Inkluderande Fastigheter AB ett avgörande steg mot att förverkliga visionen för detta projekt. Som entreprenör har man valt Einar Dahl Byggnads AB, en välrennomerad lokal byggfirma. Inkluderande Fastigheter ABs engagemang för att erbjuda hållbara, moderna och prisvärda bostäder blir allt mer konkret när byggprocessen tar fart. Samtidigt fortsätter företaget att arbeta nära med kommunen och andra samarbetspartners för att säkerställa att projektet uppfyller alla krav och förväntningar.

Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB, delar sin entusiasm över projektets framsteg: “Att inleda markarbetena för vårt nya bostadsprojekt är en betydande händelse för oss på Inkluderande Fastigheter AB. Vi är mycket glada över att ta detta viktiga steg framåt och ser fram emot att se våra planer och visioner för projektet bli verklighet. Vi strävar efter att skapa en hållbar och inbjudande boendemiljö som möter behoven hos en bred målgrupp, och vi tror att detta projekt kommer att bli en utmärkt tillgång för både våra hyresgäster och det omgivande samhället.”

Genevad är en by som ligger i Laholms kommun, i södra Halland. Med en historia som går tillbaka till medeltiden, har samhället en unik karaktär och känsla. Genevad präglas av närheten till både Halmstad och Laholm – man tar sig till bägge orter på en kvart i bil.

Inkluderande Fastigheter AB kommer att hålla alla intressenter och allmänheten informerade om projektets framsteg under markarbetena och den fortsatta byggprocessen. Företaget är fast beslutet att leverera på sina löften om hållbarhet, kvalitet och social inkludering, och ser fram emot att välkomna nya hyresgäster till sina moderna och miljövänliga bostäder.


För ytterligare information, kontakta:

Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se


Om Inkluderande Fastigheter AB:
Inkluderande Fastigheter AB är ett företag som arbetar för att ge de mest utsatta grupperna i samhället ett hem. Med en stark övertygelse om att alla har rätt till ett tryggt hem, utvecklar företaget bostäder som är anpassade efter behoven hos ensamstående föräldrar, personer med många barn, äldre och andra utsatta grupper.