Färdigbyggt och inflyttat i Åkersberga i Österåker

Inkluderande Fastigheter AB presenterar färdigbyggt hållbart bostadsrättsprojekt i Åkersberga – nu redo för inflyttning.

Inkluderande Fastigheter AB, en ledande aktör inom hållbara bostadslösningar, har idag meddelat att deras banbrytande bostadsrättsprojekt i Åkersberga, strax norr om Stockholm, nu är färdigbyggt och redo för inflyttning. Projektet omfattar moderna och miljövänliga bostadsrätter som kombinerar innovativ design med en hållbar livsstil, vilket skapar en attraktiv och inkluderande boendemiljö.

Inkluderande Fastigheter AB:s hållbara bostadsrättsprojekt i Åkersberga har utformats med en vision om att främja en miljövänlig och socialt ansvarstagande livsstil. Bostadsrätterna är utrustade med energieffektiva system och förnybara material som minskar energiförbrukningen och koldioxidutsläppen. Projektet är också planerat för att maximera grönområden och erbjuda gemensamma utrymmen där boende kan interagera och stödja varandra.

Vi är mycket glada över att kunna presentera vårt hållbara bostadsrättsprojekt i Åkersberga, som visar vår långsiktiga vision och engagemang för att skapa hållbara och inkluderande bostäder“, säger Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB. “Våra bostadsrätter är utformade för att främja en hög livskvalitet samtidigt som de uppfyller kraven på miljömässig och social hållbarhet.

Projektet ligger i en attraktiv del av Åkersberga med goda kommunikationer till Stockholms innerstad. De nya bostadsrätterna ligger nära natursköna omgivningar, vilket ger boende en unik möjlighet att kombinera en hållbar livsstil med bekvämligheten av storstadsboende. Dessutom kommer bostadsrätterna att omfatta en rad moderna bekvämligheter som bidrar till en bekväm och praktisk boendemiljö.

För mer information om Inkluderande Fastigheter AB och deras hållbara bostadsrättsprojekt i Åkersberga, kontakta VD Andreas Ferm

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB:

Inkluderande Fastigheter AB är en banbrytande aktör inom bostadsutveckling som fokuserar på att bygga hållbara bostäder för grupper i samhället som annars glöms bort. Företaget har en hög svansföring vad gäller hållbarhet och går längre än andra aktörer vad det gäller hållbarhet.