Fastighetsförvärv för marklägenheter i Laholm

Inkluderande Fastigheter AB förvärvar fastigheter i Genevad mellan Halmstad och Laholm för att uppföra totalt 14 st marklägenheter.

Inkluderande Fastigheter AB, ett svenskt bostadsföretag som fokuserar på att erbjuda boende för utsatta målgrupper, har nyligen förvärvat sju fastigheter i Genevad, beläget mellan Laholm och Halmstad. Företaget planerar att uppföra 7 st parhus om totalt 14 st lägenheter på dessa fastigheter.

Projektet, kallat Hallands Ängar, innefattar nyproducerade, klimatsmarta och hållbara hyresrätter med egen trädgård. Parhusen är designade för att passa unga barnfamiljer och vuxna som söker en aktiv livsstil nära naturen med god service och direkt närhet till städer som Halmstad och Laholm. Tönnersa naturreservat och havsbad ligger på tio minuters bilavstånd och på tjugo minuter cyklar du till Tönnersjö golfbana.

Hallands Ängar består av envåningshus med marklägenheter som anpassats efter omkringliggande område och miljö. Fasaden kläs med vacker sinuskorrugerad aluzinkplåt. Husen kommer certifieras enl. Svanen, har energiklass A, och klarar även kraven för passivhus och plusenergihus. Här har alla råd att bo miljömässigt och energieffektivt med låga driftskostnader!

Hyran för lägenheterna, som är på 3 rum och kök, kommer att fastställas i tillsammans med hyresgästföreningen. Indikativt kommer hyran ligga på ca 9 500kr/månad.

För mer information om projektet, inklusive fotografier och en 3D-visning av en visningslägenhet, samt möjlighet att anmäla intresse för att bo i Hallands Ängar, besök projektets hemsida: www.hallandsängar.se.

För mer information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB
Inkluderande Fastigheter AB är ett företag som har ett starkt engagemang för att skapa inkluderande bostadsfastigheter. Genom att bygga bostäder för grupper i samhället som vanligtvis inte prioriteras av marknaden, gör företaget en viktig insats för att skapa ett mer jämlikt och rättvist samhälle. Inkluderande Fastigheter AB bygger arkitektritade hyresbostäder för egen förvaltning och är en långsiktig och trygg fastighetsägare.