Slutsålt i Åkersberga

Inkluderande Fastigheter AB meddelar med stor glädje att samtliga lägenheter i Geppetto-projektet i Åkersberga nu är slutsålda. Efter en mycket framgångsrik försäljningsperiod så är det nu klart att alla lägenheter har hittat sina nya ägare.

VD Andreas Ferm uttrycker sin glädje över den fantastiska responsen på projektet:

Det är verkligen en fantastisk känsla att kunna meddela att alla lägenheter i Geppetto-projektet nu är slutsålda. Det har varit en otroligt lyckad försäljningsperiod, och det märks verkligen att vi har träffat rätt målgrupp med våra moderna och hållbara bostäder. Unga barnfamiljer har verkligen ett stort sug efter nybyggda och hållbara bostäder så länge de säljs till rimliga priser. Vi är glada att ha kunnat möta detta behov och att våra kunder har uppskattat vårt arbete.

Liksom en snöboll i nedförsbacke, så har efterfrågan på Geppetto-projektet vuxit och vuxit under försäljningsperioden, och slutligen resulterat i att samtliga lägenheter sålts till glada köpare. Inkluderande Fastigheter AB är stolta över att ha skapat en modern livsmiljö som respekterar och integrerar sig med naturen, och är glada att Geppetto-projektet har mötts med sådan entusiasm av kunderna.

Åkersberga är en stad i Österåkers kommun som ligger cirka 30 kilometer norr om Stockholm.

Tack till alla som har visat intresse för Geppetto-projektet och Inkluderande Fastigheter AB, och vi ser fram emot att fortsätta skapa hållbara och moderna bostäder för framtida kunder.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se

Om Inkluderande Fastigheter AB:
Inkluderande Fastigheter AB är en pionjär inom bostadsutveckling som fokuserar på att bygga bostäder för de grupper i samhället som annars glöms bort. Genom att integrera tillgänglighet, inkludering och socialt ansvarstagande i allt de gör, skapar företaget bostäder som är anpassade efter människors individuella behov.