Försäljning påbörjad för parhus i Åkersberga

Inkluderande Fastigheter AB sätter nu, tillsammans med sin genomförandepartner Vivioo AB, igång försäljningen av Geppetto-projektet i Åkersberga. Geppetto erbjuder moderna och hållbara radhus för den aktiva familjen, och skapar en unik livsmiljö genom att respektera och integrera sig med den omgivande naturen.

Projektet består av 16 parhus som upplåts som bostadsrätter, och säljs för mellan 2 895 000 kr och 3 395 000 kr. Lägenheterna annonseras på Hemnet. Varje bostad har en boyta på ca 94 kvm eller 82 kvm, och karakteriseras av väl utvalda och påkostade material utöver det vanliga, samt mycket genomtänkta planlösningar. Byggnadernas träfasader är målade i brunt och har lockläktspanel, och skapar en idealisk kombination mellan naturens material och de skarpa och arkitektoniska vinklarna.

Bostäderna har vattenburen golvvärme och tre sovrum, varav det ena har en garderobsvägg och de andra har garderober. Köket är platsbyggt och har arbetsytor och stänkskydd i grå kalksten med rostfri underlimmad diskho. Här finns också en induktionshäll med inbyggd fläkt, ugn, inbyggd diskmaskin, fullstor kyl och frys samt inbyggd mikrovågsugn. Köket är öppet mot vardagsrummet, där man även kan dela av för ett litet kontor eller gästrum.

Åkersberga är en ort  i Österåkers kommun, omgiven av vacker natur och en mångfald av sjöar och skogar. Med en historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden, är samhället idag en populär plats att leva, arbeta och bo på. Arbetsmarknaden i Åkersberga präglas både av närheten till Stockholm samt av en rad olika företag, inklusive handel, service och industri.

Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB, säger att försäljnings starten är en viktig milstolpe i projektet:

Vi är mycket glada över att sätta igång försäljningen av Geppetto-projektet. Vårt mål har varit att skapa moderna och hållbara bostäder som samtidigt respekterar och integrerar sig med naturen. Vi har en stark vision om att möjliggöra för unga barnfamiljer att få tillgång till riktigt fina och bra bostäder i Stockholmsområdet. Inkluderande Fastigheter och vår genomförandepartner Vivioo AB hoppas att Geppetto-projektet kommer att locka till sig många intresserade köpare.

Inkluderande Fastigheter AB är stolta över att sätta igång försäljningen av Geppetto-projektet, och ser fram emot att skapa en hållbar och modern livsmiljö för aktiva barnfamiljer.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Ferm, VD för Inkluderande Fastigheter AB
Telefon: 08-480 047 60
E-post: info@inkluderande.se
Webb: www.Inkluderande.se


Om Inkluderande Fastigheter AB
Inkluderande Fastigheter AB är ett företag som har en passion för att göra skillnad i samhället genom att skapa bostäder för de mest utsatta grupperna. Med en djup förståelse för människors olika behov och önskemål, utvecklar företaget bostäder som är anpassade efter individuella livssituationer.